Familie Vergeer

Familie Vergeer

Jan Vergeer heeft de marathon Rotterdam op zondag 15 april in 3 uur  13 min. en 54 sec. gelopen. Dit ging echter niet zonder slag of stoot. Met zijn prestatie haalde Jan geld op voor de BOSK en voor cerebrale parese.

Tijdens de marathon werd Jan geplaagt door “steek aanvallen” en dat stond niet in de planning. Overigens heeft Jan daar nooit eerder last van gehad, dus dit overviel hem wel. Vandaar dat Jan de 3 uur en 8 minuten niet heeft gered, op die tijd is hij vertrokken.

Ondanks alles, werd Jan (en natuurlijk ook de andere lopers) op handen gedragen door het publiek. Ongelooflijk hoeveel mensen er langs de lijn staan om de lopers aan te moedigen. Vrienden en familie stonden ook langs het parcours om Jan te voorzien van water,  zakjes gel en de nodige mentale steun, geweldig!! Jan’s  dank hiervoor.

Na de finish is Jan ingehaald door vrienden, familie en Sander. Sander zit in het bestuur van de BOSK en is voorzitter van de werkgroep Cerebrale Parese. Ik (Ria) maak ook deel uit van deze werkgroep. Sander heeft Jan bedankt voor zijn inzet voor de BOSK en het mooie bedrag dat is ingezameld, de stand staat nu op €3576,=.

Ook Jan en ik zijn super blij met het geld wat gedoneerd is, onze hartelijke dank hiervoor! Als u nog wilt doneren, kan dat  via  http://bosk.geef.nl/actie/marathon-lopen-voor-cerebrale-parese

Van het geld worden er activiteiten ondernomen, om meer aandacht en begrip te kweken in Nederland rondom cerebrale parese (vaak ook spasticiteit genoemd) en de impact die het heeft op de kinderen en hun families. Het geld gaat naar de werkgroep Cerebrale Parese, zij zorgen ervoor dat de activiteiten van de grond komen. Lees meer over cerebrale parese op www.bosk.nl/cerebraleparese

Sander feliciteerd Jan

Sander feliciteerd Jan

Mocht u de goede inzet van de BOSK blijvend willen ondersteunen, dan kan dat door lid of donateur te worden, zo kan de BOSK haar werk blijven doen. Voor meer informatie zie www.bosk.nl/lidworden of www.bosk.nl/donateurworden.

Beste mensen, ontzettend bedankt voor alle steun in de vorm van donaties, mailtjes, sms’jes, telefoontjes, kaarten en berichten op Facebook.

 Groeten ook namens Jan,

Ria Vergeer

     

 
Deel deze pagina met jouw vrienden!
   
  About The Author

  BOSK

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


  *

  De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>